Loading…

Joe Kowan :
Si e mposhta frikën për skenën

TED@State Street Boston · 8:03 · Filmed Nov 2013
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
1,812,522 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Joe Kowan : Si e mposhta frikën për skenën
8:03 · Filmed November 2013 at TED@State Street Boston · Subtitles available in 35 languages

Ndjesia e frikës njerëzore na ka shërbyer mirë si qënie të vogla, duke na dhënë një përqëndrim të saktë për të shmangur vrasjen nga kafshet e tjera. Por nuk duket kaq perfekte, kur e njëjta ndiesi e frikes shfaqet përpara 20 fansave të musikës folk në një mbrëmje të Marte të muzikës live. Duart djersiten dhe dridhen, shikimi turbullohet dhe truri të thotë VRAPO: është frika ndaj skenës. Në këtë fjalim të shkurtër dhe melodioz, Joe Kowan tregon se si e mposhti atë.

Musician and graphic designer
By day he's a graphic designer, and by night Joe Kowan is a quirky folk singer-songwriter. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

112 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.