Loading…

Jill Bolte Taylor:
Jill Bolte Taylor: Njohja e vetëvetës përmes sulmit në tru

TED2008 · 18:19 · Filmed Feb 2008
Subtitles available in 46 languages
View interactive transcript
16,948,121 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Jill Bolte Taylor-it ju dha një mundësi studimi shkencor që pak studiues të trurit do ta dëshironin: pati një sulm të rëndë në tru, dhe mundi të vrojtonte se si funksionet e trurit të saj: lëvizja, të folurit, vetëdija iu fikën një nga një. Një histori mahnitëse.

Neuroanatomist
Brain researcher Jill Bolte Taylor studied her own stroke as it happened — and has become a powerful voice for brain recovery. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

2752 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.