Loading…

Jessica Jackley:
Jessica Jackley: Varfëri, para - dhe dashuri

TEDGlobal 2010 · 18:33 · Filmed Jul 2010
Subtitles available in 35 languages
View interactive transcript
1,140,686 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!
Jessica Jackley: Jessica Jackley: Varfëri, para - dhe dashuri
18:33 · Filmed July 2010 at TEDGlobal 2010 · Subtitles available in 35 languages

Çfarë mendoni për njerëzit e varfër? Ndoshta të njejtën gjë si dikur Jessica Jackley : "ata" kanë nevojë për ndihmën "tonë", në formën e monedhave në kavanoz. Bashkë-themeluesja e Kiva.org tregon rreth asaj se si ka ndryshuar qëndrimi i saj - dhe si puna e saj me mikrokreditë ka sjellë energji të reja për njerëzit që jetojnë me pak dollarë në ditë.

Microlender
Jessica Jackley is the co-founder of Kiva.org, an online community that helps individuals loan small amounts of money, called microloans, to entrepreneurs throughout the world. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

701 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.