Loading…

James Hansen:
James Hansen: Përse më duhet të flas hapur për ndryshimin e klimës

TED2012 · 17:51 · Filmed Feb 2012
1,052,737 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Një ndër shkencëtarët më të mirë, James Hansen, tregon historinë e tij të përfshirjes në shkencën dhe debatin rreth ndryshimit global të klimës. Në ketë mënyrë ai përshkruan numrin e madh të të dhënave rreth ndryshimit që po ndodh dhe arsyen pse kjo e brengos atë për të ardhmen.

Climatologist
James Hansen has made key insights into our global climate — and inspired a generation of activists and scientists. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

859 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.