Loading…

Ian Ritchie:
Ian Richie: Dita kur refuzova Tim Berners-Lee-në

TEDGlobal 2011 · 5:41 · Filmed Jul 2011
Subtitles available in 34 languages
View interactive transcript
513,259 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Përfytyroni që jemi në fund të viteve '90, dhe sapo jeni njohur me një të ri të hijshëm të quajtur Tim Berners-Lee, i cili ju tregon rreth propozimit të vet për një sistem me emrin World Wide Web. Ian Ritchie qe atje. Dhe... nuk iu mbush mendja. Një rrëfim i shkurtër rreth informacionit, lidhjeve dhe mësimet e nxjerra nga gabimet.

Software entrepreneur
Ian Ritchie Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

58 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.