Loading…

Gever Tulley:
Gever Tulley jep mësime për jetën nëpërmjet artit të eksperimentit

TED2009 · 4:05 · Filmed Feb 2009
Subtitles available in 40 languages
View interactive transcript
967,071 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Gever Tulley përdor foto dhe pamje për të treguar si fëmijët mësojnë mësime të vlefshme në shkollën e tij të Punës. Kur u jepen mjetet, materialet dhe udhëzimet, imagjinata e të rinjve ngacmohet shumë dhe vihet re zgjidhja kreative e problemeve për të ndërtuar anije të veçanta, ura dhe madje edhe një Rollercoaster!

Tinkerer
The founder of the Tinkering School, Gever Tulley likes to build things with kids. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

167 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.