Loading…

Elizabeth Pisani:
Elizabeth Pisani: Seksi, droga dhe HIV - le të tregohemi të arsyeshëm

TED2010 · 19:14 · Filmed Feb 2010
Subtitles available in 32 languages
View interactive transcript
899,412 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

E armatosur me logjikën e saj të hekurt, sensin e humorit dhe syzet prej "një urithi të shëndetit publik", Elizabeth Pisani shpalos morinë e mospërputhjeve në sistemet tona politike që i ndalojnë të gjitha dollarët tanë të luftojnë përhapjen e HIV. Hulumtimet e saj me popullësitë-në-rrezik — nga të droguarit deri tek punonjëset e seksit në Kamboxhia — tregojnë masat, ndonjëherë kundër-intuitive, që mund të ndalnin përhapjen e kësaj sëmundjeje shkatërruese.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Epidemiologist
Elizabeth Pisani uses unconventional field research to understand how real-world behaviors influence AIDS transmission — and to overhaul antiquated, ineffective prevention strategies. Full bio

Discuss

250 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.