Loading…

Adam Grosser:
Frigoriferi Ekologjik i Adam Grosser

TED2007 · 3:31 · Filmed Feb 2007
Subtitles available in 51 languages
View interactive transcript
764,420 Total views
Your impact
Share this talk and
track your influence!

Adam Grosser flet mbi projektin e një frigoriferi që punon pa elektricitet dhe mbi shpërndarjen e ketij mjeti kaq vital nëpër klinika dhe fshatra nëpër botë. Duke përdor teknologji të vjetër, ai ka kriju një sistem të ri që funksion.

pin This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.
Venture capitalist
Adam Grosser is a general partner at Foundation Capital — and a refrigeration visionary. Full bio

Discuss

126 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Please log in or sign up to add comments.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.