Triaditza
x = independently organized TED event

Theme: #Building Bridges

This event occurred on
October 10, 2020
Sofia, Sofia
Bulgaria

#Building Bridges
The invisible connections we build

Още в древността хората започват да изграждат мостове, за да свързват местности и да преодоляват препятствията, изпречили се на пътя им. Мостовете са едни от най-старите инженерни изобретения, помогнали на човечеството да се движи безопасно и свободно. Мостовете са олицетворение на нови хоризонти. Те правят света по-свързван и лесно достъпен.
Тази препратка е в основата на идеята за събитието. Участниците в конференцията ще имат възможността да чуят идеите на новатори, успели личности в различни сфери, хора, които мислят извън кутията. Лекторите ще засегнат актуални и вълнуващи теми и чрез презентациите си ще "построят" мостове, по които да достигнете до нови гледни точки и перспективи.

City Stage
National Palace of Culture Square “Bulgaria" 1
Sofia, Sofia, 1463
Bulgaria
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Triaditza events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Андрей Арнаудов

TB продуцент
Андрей Арнаудов е продуцент и двигател на едни от най-мащабните ТВ проекти на българския пазар. Той и неговият съдружник Иван Христов са най-популярната двойка ТВ лица в България. Андрей се бори активно и за личните си каузи и житейски мисии - той е един от основателите на неправителствената организация „ДНК - Движение за национална кауза“, която търси решения за демографската криза в България. На TEDxTriaditza Андрей ще разкаже за мостовете, които строи между чужбина и дома чрез BULGARIA WANTS YOU - платформа, която цели да привлече българи от чужбина обратно у нас, но и да задържи тези, които са тук, като предлага възможности за работа и информация за живота в различните региони на страната.

Десислава Дамянова

Eксперт по емоционална интелигентност
Десислава Дамянова e основател на „Академия за Емоционална Интелигентност“. Тя е сертифициран и доказан експерт по емоционална интелигентност, медиатор, НЛП коуч, педагог, психолог и юрист, но както тя сама се определя – „преди всичко съм човек и ме е грижа как се чувствам аз, моите близки и хората, с които ме среща животът“. Мисията й е да бъде полезна и чрез работата си помага на хората да придобият емоционални компетенции, което включва и умения за четене на език на тялото и микроизражения. Десислава ще разкаже повече за това как помага на семействата да преодолеят предизвикателствата в комуникацията си и да изградят хармонични и щастливи отношения.

Емануил Алберт

Режисьор
Емануил Алберт е млад създател, който не обича да се самоопределя - може да борави с няколко изкуства и често обича да ги смесва като винаги оставя привилегията на публиката си да сложи етикет. Това, което обича обаче, е да твори без ограничения в способите, като често претопява различните течения и ги прелива до "нещо друго". Най-често денем е режисьор на музикални клипове, по-рядко фотографира, а вечерите си прекарва в четене и писане.

Ивайло Кунев

Storyteller
Ивайло Кунев е едни от най-добрите български майстори в изкуството на разказването на истории. Автор на уникалната аудио-книга "Забравените истории на България: 7 урока за лидерство". Иво е партньор и консултант в една от най-големите компании за развитие и обучение в България – In Your Hands, а също така е и водещ консултант в областта на Лидерството, В2В и В2С продажбите. Заедно със съпругата си основават оазис за всеки фрийлансър – споделеното пространство Worky. Ивайло ще разкаже за силата на моделирането на успеха. Той ще разгледа връзката между това как миналите успехи помагат на сегашните и ще обсъди нуждата от това да "загърбим" ограничаващите си вярвания, за да видим пътя към сегашния си успех в примерите на вече успелите

Николай Василев

Управляващ партньор в Експат Капитал
Мостът между амбициите и мечтите на младите хора и граденето на кариера в днешно време ще бъде една от темите на TEDxTriaditza. Заедно с тази тема ти представяме и нашия следващ лектор – Николай Василев, управляващ партньор в Експат Капитал - най-голямата независима компания за управление на активи в България. Николай е автор е на три книги – „Енергия“ (2009 г.), „Меню за реформатори“ (2014 г.) и „Кариера или не?“ (2018 г.). Той ще разкаже за моста между амбициите и мечтите на младите хора и граденето на кариера в днешно време.

Светослава Стоянова

Професионален коуч
И като човек, и като професионалист, тя е фокусирана върху действието и резултата. В личностен план е убедена в силата на предприемчивостта като мислене и поведение и вярва, че най-стойностната валута на утрешния ден ще бъде осъзнатостта. Светослава Стоянова е професионален сертифициран коуч и НЛП практик, възпитаник на Института по невро-лингвистично програмиране (2006) и на коучинг програмите Intunity Coaches (2016) и Pulse of Coaching (2020), а в момента се подготвя за акредитационния изпит на Международната коуч федерация (ICF). От около 2 години развива индивидуална практика като коуч по личностно и професионално израстване и работи с клиенти, които минават през професионална трансформация или стартират свой бизнес. Вълнува се от теми като ефективно взаимодействие с другите, приложна емпатия, нагласи и ценности. Светослава ще ни даде насоки как да преминаваме през трудните моменти, така че да извлечем полза от тях и как да се научим да се справямe със страховете си.

Христомир Витанов

Рекламист и предприемач
Христомир е рекламист, предприемач и изследовател на потребителското поведение в социалните мрежи. Често го наричат майстора на Instаgram сторитата. Огромна част от маркетинговите иновации, които виждате през телефоните си могат да бъдат проследени до неговите палци. Експертизата му се простира от управление на над милион долара рекламен бюджет в 12 държави през директни Facebook продажби на 2600 великденски козунака, автомобилен бранд мениджмънт и позиция на маркетингов директор в един от най-успешните български стартъпи. През 2018 година Мъро поставя началото на ANOMALY - агенция, която чупи представите за ежедневен маркетинг с дръзки похвати на принципа "неочаквано, но общоприето". На TEDxTriaditza, Мъро ще разкаже собствени разсъждения, наблюдения и експерименти за това как социалните мрежи са подходящ инструмент за скъсяване на дистанция и създаване на отношения от всякакъв вид.

Organizing team

Kristina
Galabova

Sofia, Bulgaria
Organizer

Dimitar
Dimitrov

Sofia, Bulgaria
Co-organizer