Reus
x = independently organized TED event

Theme: ORIGENS

This event occurred on
March 16, 2019
4:00pm - 8:00pm CET
(UTC +1hr)
Reus, Tarragona (ca)
Spain

In an increasingly globalized, interdependent and technological world, complexity is present in our daily lives. Finding work is increasingly complex and more demanding in the face of the technological challenge and the competition of robots. Reading news is increasingly difficult because the networks are full of fake news. Making decisions is subject to great doubts about the difficulty of managing an avalanche of information. Managing our time is increasingly complicated ...
Faced with this challenge we must return to the base. We must focus things from a simpler and basic perspective, we must simplify the vision, so as not to lose focus.
And what is the focus? And where is the solution?
In technology or in renouncing it? In the spiritual or in the practical? In continuous change or unalterable principles? In a new humanity or in the renunciation of it?

Teatre Bartrina
Plaça del Teatre
Reus, Tarragona (ca), 43201
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Reus events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Agnès Riera

Athlete
Doctora europea en ciències de l’activitat física i de l’esport i màster en direcció i gestió esportiva, porta tota la vida dedicada a la docència en l’àmbit esportiu. És guia de natura de la Vall d’Aran i guia de muntanya per a cecs i discapacitats visuals. Va ser l’única dona de la primera selecció catalana de curses de muntanya, creada als anys 90. Al 1997 va guanyar la Marató Aneto Xtrem al 1997 i la Marató Galarleiz, i la Marató Alpino Madrileño al 1999, entre d'altres.

Magda Barceló

Coach
Llicenciada en administració d’empreses per la URV i màster en gènere i política social per la LSC. Coach integral, consultora i facilitadora en els camps del desenvolupament de lideratge i l'aprenentatge organitzacional. La seva passió és ajudar individus i organitzacions a connectar amb el seu propòsit i a manifestar-lo plenament. Coautora dels llibres "Gatherings: how to participate in, host or facilitate rEvolutions with abracadabra" i "Inclusion around the clock". Aquesta tardor publica en solitari un llibre sobre com trobar el propòsit personal i canalitzar-ne la força per al bé comú.

Mèerc Gisbert

Mercè Gisbert és Dra. En Ciències de l’Educació. Catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona especialista en TIC’s aplicades a l’ Educació. IP del grup de recerca consolidat ARGET: Applied Research Group in Education and Technology. Les seves línies es centren en la tecnologia aplicada a l’educació especialment orientades a: la competència digital, la competència digital docent, la inclusió digital, i la formació inicial i permanent del professorat per a l’ús de les Tecnologies. És coordinadora del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET).

Organizing team

Xavier
Menduina

Reus, Spain
Organizer

Elisabet
Vilella

Reus, Spain
Co-organizer
 • almudena nula gonzalez
  Production
 • Fähndrich Xavier
  Marketing/Communications
 • Lluís Pallejà
  Marketing/Communications
 • Marc Guirro
  Production
 • Núria Estrada
  Production
 • Oscar Manrique
  Marketing/Communications