Pula
x = independently organized TED event

This event occurred on
September 29, 2018
PULA, Istarska županija
Croatia

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

MMC Luka
Istarska ulica 30
PULA, Istarska županija, 52100
Croatia
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Pula events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ana Božac

Umjetnica i psihologica
Umjetnica, psihologica, psihoterapeutica, voditeljica autorskih art-terapijskih programa za osobni rast i razvoj kreativnih potencijala žena, te individualnih psihoterapija i edukacija. U svom radu usmjerena je na holistički pristup čovjeku, kroz integraciju znanja i mudrosti raznih psihotearapijskih pravaca, umjetnosti, kreativnosti, psihologije, rada na tijelu, i duhovnosti... Na TEDx-u će nam se predstaviti Ana Božac - DOĐITE POSLUŠATI NJENU PRIČU! She's thinking out loud!

Anselmo Tumpić

Anselmo Tumpić radio je za Fabricu (Centar za istraživanje grupe Benetton), te oglašivačke agencije BBDO i Saatchi & Saatchi u Milanu. Prije nekoliko godina vratio se u Hrvatsku, točnije u Rovinj, gdje je suvlasnik studija za vizualne komunikacije Tumpić/Prenc. Njegova područja rada i interesa su umjetnost, dizajn i oglašavanje. Anselmovi radovi izloženi su na raznim samostalnim i skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu, te su objavljeni u različitim novinama

Igor Franković

Poduzetnik
Rovinj FM jedna je od najomiljenihih istarskih radio postaja. 2015. godine kreće odobro poznata priča, kada braća, Ivan i Igor Franković ulaze u poduzetnišvo i postaju najmlađi vlasnici radija u Hrvatskoj. Na TEDx-u će nam se pridružiti Igor Franković - DOĐITE POSLUŠATI NJEGOVU PRIČU! He's thinking out loud!

Karla Zelić

Influencerica
Superbabekillah, umjetničko je ime ove studentice diplomacije i medunarodnih odnosa, modne influencerice i stilistice, što joj je iz hobija preraslo u posao, a osim toga, u slobodno vrijeme bavi se umjetničkim izražavanjem kroz modu, pisanje i glazbu. Ljubiteljica psihologije, metafizike i istraživanja unutarnjih dimenzija postojanja,.. Ukratko; mlada osoba istančanog stila koja svoja lutanja i pronalaženja dijeli s ostatkom svijeta kroz razne prizme! Na TEDx-u će nam se predstaviti Karla Zelić - DOĐITE POSLUŠATI NJENU PRIČU! She's thinking out loud!

Marino Tumpić

Popularizator znanosti
Voditelj Astronomske udruge Vidulini i Istarskog svemirskog programa, urednik i voditelj serijala “BILO SVEMIRA”, te gostujući predavač na FET-u. Voli živjeti u svemiru. Tako je i otkrio nekoliko promjenjivih zvijezda. Bezrezervni je popularizator znanosti i tehnologija: Njegov je moto: “Šteta je trošiti vrijeme na projekte koji nisu barem deset godina u budućnosti, a najveća greška ne napraviti ništa jer se moglo napraviti malo.” Na TEDx-u će nam se predstaviti Marino Tumpić - DOĐITE POSLUŠATI NJEGOVU PRIČU! He's thinking out loud!

Milena Mičić

Milena Mičić, vlasnica pulskog Aquariuma u tvrđavi Verudela, magistrica oceanologije i doktorica biologije, znanstvena suradnica u rangu docentice, europska akvarijska kuratorica i članica Europskog kongresa akvakulture - EUAC-a – European Union Aquarium Curators, suradnica u akvarijima u Genovi, Catollici, Monacu, te uz sve to, 2016. godine proglašena je i poduzetnicom godine. Kako viziju o zaštiti prirode, revitalizaciji kulturno – povijesne baštine i zapošljavanju mladih visokoobrazovanih osoba pretvoriti u uspješan poduzetnički poduhvat? She's thinking out loud!

Saša Petković

Marketinški ekspert
Već 13 godina radi kao marketinški ekspert u uspješnoj marketinškoj agenciji KG Media, jednoj od vodećih u regiji u segmentu Online marketinga, što potvrđuje dugogodišnje članstvo u Googleovom Premier Partner i Google Analytics Certified Partner programima. Sašin angažman sve je više usmjeren na poboljšanje kvalitete i dosezanje ciljeva klijentovih web stranica, a tražen je i kao predavač i prezentator kroz što pokušava prenijeti svoju strast za marketinškim i prodajnim aktivnostima široj publici. Izvan radnog mjesta, predani glazbenik i maslinar, a najviše uživa u provođenju vremena sa svojom obitelji. Na TEDx-u će nam se predstaviti Saša Petković - DOĐITE POSLUŠATI NJEGOVU PRIČU! He's thinking out loud!

Tanja Blašković

Umjetnica
Magistrica likovne pedagogije, svestrana umjetnica, ilustratorica i dizajnerica koja stoji iza branda Imagine plastic koji se bavi recikliranjem plastičnih vrećica i pretvaranjem istih u modne dodatke, jedna od urednica fanzina Superkul i prvog muzejskog fanzina Beni. U zadnjih je nekoliko godina bila dio nekoliko projekata od kojih valja izdvojiti uređenje pješačke staze na Risnjaku, oslikavanje klupica na riječkom kampusu te oslikavanje kružne ulice u Rijeci. Na TEDx-u će nam se predstaviti Tanja Blašković - DOĐITE POSLUŠATI NJENU PRIČU! She's thinking out loud!

Organizing team

Larisa
Kontošić

Barban, Croatia
Organizer

Roberta
Kontosic

Pula, Croatia
Co-organizer