Rivne
x = independently organized TED event

Theme: TEDxRivne 2016 Перехрестя можливостей: Таланти та технології

This event occurred on
October 16, 2016
10:00am - 3:00pm EEST
(UTC +3hrs)
Рівне, Rivnens'ka Oblast'
Ukraine

Майбутнє знаходиться там, де перетинаються і перетікають один в одного різні концепції, дисципліни і культури. Щоб здійснювати інноваційні відкриття, винахідники XXI століття повинні вийти за рамки своєї звичної області і озирнутися на всі боки. Вони повинні ризикувати і добиватися своєї мети, незважаючи на невдачі. Бути одночасно митцями та підприємцями. На початку XXI століття популярною стала нова концепція «креативного класу». Це поняття стало широко використовуватися після появи бестселера соціолога Річарда Флоріди «Креативний клас: люди, які змінюють майбутнє».

В теорії концепції йдеться про те, як представники творчих професій формують сьогодні, по суті, новий суспільний клас, який починає визначати не тільки розвиток окремих організацій, зростання і процвітання цілих міст і регіонів, але й міць держав на світовій геополітичній карті. Таланти рухають цим світом а технологію допомагають стерти будь які кордони в комунікації або комерційній діяльності.

Ми зібрали кращі практики та проривні ідеї які дозволять нам розкрити дану тему та надихнути на створення креативних проектів!

Ми чекаємо на вас 16 жовтня вересня на TEDxRivne 2016. Приходьте зі своїми ідеями, шукайте однодумців та створюйте нові світи! Ставайте частиною тієї спільноти, де мрії дорівнюють діям.

Multiplex Кіноцентр «ЕРА»
вулиця Гагаріна, 51, Рівне
63
Рівне, Rivnens'ka Oblast', 33000
Ukraine
See more ­T­E­Dx­Rivne events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

АННА ПЕТРОВА

Підприємець. Популяризатор підприємництва в Україні. Засновниця проектів StartUp Ukraine, Kyiv Working і Selfmade Woman. Анна заснувала й керує благодійним фондом Dity.ua, організувала конференцію Entrepreholic! та бізнес-табір Made in Ukraine, веде курс Start Your Dream, заснувала один з перших в Україні коворкінгів KyivWorking.

ВАЛЕРІЙ ПЕКАР

Громадський діяч, підприємець, співзасновник Громадянської Платформи «Нова Країна», віце-президент УСПП, президент компанії «Євроіндекс». Викладач Києво-Могилянської бізнес-школи та Львівської бізнес-школи УКУ. Співавтор форсайтного дослідження «Людський капітал України». Автор монографії «Різнобарвний менеджмент: Еволюція мислення, лідерства та керування». Автор понад 250 статей з питань менеджменту, маркетингу, інформаційних технологій, футурології.

ІЛЛЯ КЕНІГШТЕЙН

Засновник та керівник проекту «Креативний Квартал»
Засновник та керівник проекту «Креативний Квартал», громадський діяч, Інвестор. Має багаторічний досвід в побудові і розвитку проектів в сферах інформаційних технологій, медіа, інвестиційної діяльності та стартапів. Один з найвпливовіших ІТ персон в Україні. Нещодавно став позаштатним радником міського голови Львова з питань інновацій на інвестицій. Саме завдяки зусиллям Іллі та команди в Україні заявився 3G.

ОКСАНА РУДА

Громадська діячка, викладачка. Кандидат історичних наук, доцент Київського міжнародного університету; Директор програм ІСАР «Єднання», засновник Експертного центру «АСК реформ»; член Наглядової ради Платформи «Тепле місто».

ОЛЕНА ПРАВИЛО

Продюсер; культурний активіст; співзасновник Конгресу Активістів Культури. Також працює в програмі ЄС Східного Партнерства «Культура та Креативність». Олена справжній культурний активіст яка є організатором і активним учасником багатьох заходів які пов’язані саме з розвитком міст та креативного клусу.

СЕРГІЙ ШТУРХЕЦЬКИЙ

Журналіст, медіа-тренер. Не розлучаючись із професією журналіста, він викладає в Національному університеті «Острозька академія», проводить тренінги з медіа грамотності, безпеки, конфліктно-чутливої і гендерно-збалансованої журналістики. Його аудиторія різноманітна - першокурсники та досвідчені журналісти, вимушені переселенці та підлітки, патрульні поліцейські та депутати. Кандидат наук з державного управління, співавтор 9 навчальних посібників, автор понад 50 наукових праць, стажувався у 7 країнах світу.

ТАРАС ТАРАСОВ

Серійний підприємець в сфері інтерактивних розваг, інвестор, незалежний консультант. За плечима Тараса створені компанії в яких був як засновник так і керівник, CEO. Тарас володіє досвідом у створенні бізнесу з нуля та до його продажу, також працював в глобальних міжнародних компаніях. Є засновником і консультантом кількох міжнародних конференцій Sociality Rocks. Тарас є також засновником компанії «JoyRocks», розробник соціальних ігор. Головний хіт компанії, гра «Птичий Городок», має більше 8 мільйонів користувачів з більш ніж 20 країн.

ЮРІЙ ЖУРАВЕЛЬ

Художник, мультиплікатор, ілюстратор, музикант
Художник, мультиплікатор, ілюстратор, музикант, автор пісень і фронтмен гурту «OT VINTA», винахідник стилю Ukr-a-billy, автор проектів: «Кінофестиваль Двері», Міжнародна регата «Устюся», засновник освітньо-розважального каналу «Добродій», ГО «Діти Підземелля», співзасновник ГО «Не будь байдужим». Автор книг: «Мазепа. Крок до правди», «Битви за Землю Рідну», двотомник-альбом «Карикадурка». Юрій, дуже неординарна особистість, якому є що розповісти та надихнути.

Organizing team

Serhiy
Gemberg

Organizer