Zaria Forman

Vizatime që tregojnë bukurinë dhe brishtësinë e Tokës

1,102,026 views • 7:14
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Zaria Forman vizaton vepra arti me përmasa të mëdha të akullnajave që po shkrijnë, të ajsbergëve që pluskojnë në ujin e qelqtë dhe valëve që krijojnë shkumë. Këto vepra eksplorojnë momente tranzicioni, turbullire dhe qetësie. Bashkohuni me të teksa diskuton procesin meditues të krijimit artistik dhe motivimin në punën e saj. "Vizatimet e mia i thurin lavde bukurisë së atyre që rrezikojmë të humbasim", thotë ajo. "Uroj që të shërbejnë si regjistrime të këtyre peisazheve madhështore në ndryshim e sipër".

About the speaker
Zaria Forman · Artist

Zaria Forman uses visual art to connect people with the impact of climate change.

Zaria Forman uses visual art to connect people with the impact of climate change.