Tim Berners-Lee:
Tim Berners-Lee rreth Web-it të ardhshëm

TED2009 · 16:23 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Hans Rosling: The best stats you've ever seen
arrow

Share this idea

1,323,709
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

20 vjetë më parë, Tim Berners-Lee shpiku World Wide Web-in. Për projektin e tij të ardhshëm, ai po krijon një rrjet për të dhëna të lidhura, të hapura, i cili do të bënte për numrat atë që Web-i bëri për fjalët, fotot, videot: të zhbllokojë të dhënat dhe të ristrukturojë rrugën me të cilën i përdorim.

Inventor
Tim Berners-Lee invented the World Wide Web. He leads the World Wide Web Consortium (W3C), overseeing the Web's standards and development. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

179 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.