Taylor Wilson:
Taylor Wilson: Po, unë ndertova nje reaktor berthamor me fuzion

TED2012 · 3:32 · Filmed Mar 2012
Watch next...
Lauren Hodge, Shree Bose + Naomi Shah: Award-winning teenage science in action
arrow

Share this idea

3,142,764
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Taylor Wilson beson fuzioni bërthamor është një zgjidhje për nevojat tona të energjisë në të ardhmen, dhe se fëemijët mund të ndryshojnë botën. Dhe di diçka në lidhje me keto te dyja: Kur ai ishte 14, ai ndërtoi një reaktor bërthamor funksional në garazhin e prindërve të tij. Tani 17 vjeç, ai hipën në skenën e TED për të treguar (version i shkurtër ) historinë e tij.

Nuclear scientist
At 14, Taylor Wilson became the youngest person to achieve fusion — with a reactor born in his garage. Now he wants to save our seaports from nuclear terror. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

406 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.