Stephen Hawking

Stephen Hawking bene pyetjet te medha per universin

8,659,262 views • 10:12
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në përputhje me temën e TED2008, profesori Stephen Hawking ben disa pyetje te rëndësishme rreth universit tonë - Si ka filluar universi? Si ka filluar jeta? A jemi vetëm? - Dhe diskuton se si ne do të mund të ju përgjigjemi atyre.

About the speaker
Stephen Hawking · Theoretical physicist

Stephen Hawking's scientific investigations have shed light on the origins of the cosmos, the nature of time and the ultimate fate of the universe. His bestselling books for a general audience have given an appreciation of physics to millions.

Stephen Hawking's scientific investigations have shed light on the origins of the cosmos, the nature of time and the ultimate fate of the universe. His bestselling books for a general audience have given an appreciation of physics to millions.