Simon Berrow:
Simon Berrow: Si të shpëtosh një peshkqen per të cilin nuk di asgjë?

TEDxDublin · 16:46 · Filmed Mar 2010
Watch next...
Jim Toomey: Learning from Sherman the shark
arrow

Share this idea

470,819
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Për nga madhësia zënë vendin e dytë në botë mes peshqëve, janë në zhdukje e sipër, dhe dimë pothuaj asgjë për ta. Në TEDxDublin, Simon Berrow përshkruan të mrekullueshmit peshkaqenët shtegtarë (i njohur në Irlandë si "Peshku Madhështor i Diellit") dhe metodat dhe mënyrat e jashtëzakonshme të teknologjisë së thjeshtë që ai po mëson dhe vë në përdorim për ti shpëtuar ata.

Marine biologist
Simon Berrow is a marine biologist dedicated to studying and preserving the basking shark. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxDublin, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

44 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.