Robin Morgan

Katër poezi të jashtëzakonshme për sëmundjen e Parkinsonit dhe për pleqërinë

1,007,312 views • 11:57
Subtitles in 24 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Kur poetja Robin Morgan ka gjetur veten duke u përballur me sëmundjen e Parkinsonit, ajo ka distiluar përvojat e saj në këto poezi të jashtëzakonshme — meditimin në pleqëri, në humbjen, dhe në fuqinë e thjesht e të vërejturit.

About the speaker
Robin Morgan · Poet and activist

The former editor-in-chief of Ms., Robin Morgan published the classic "Sisterhood Is Powerful" anthologies.

The former editor-in-chief of Ms., Robin Morgan published the classic "Sisterhood Is Powerful" anthologies.