Pete Alcorn

Pete Alcorn flet në lidhje me se si do të jetë bota në vitin 2200

493,904 views • 3:50
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në këtë fjalim të shkurtër dhe optimist nga TED2009, Pete Alcorn tregon një vision për botën e pas dy shekujve - kur popullsia do të ketë zbritur dhe kur rritja e mundësive do të tregojë që Malthus nuk kishte të drejtë.

About the speaker
Pete Alcorn · Media exec

Pete Alcorn is the head of podcasting for Apple, and a veteran of the paper-publishing industry.

Pete Alcorn is the head of podcasting for Apple, and a veteran of the paper-publishing industry.