Mikko Hypponen

Mikko Hypponen: Tri llojet e sulmit në internet

959,232 views • 9:23
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Eksperti i krimit të internetit, Mikoo Hypponen, flet rreth tri llojeve të sulmeve të internetit në privatësinë e të dhënave tuaja — dhe vetëm dy konsiderohen si krime. "A i besojmë ndonjë qeverie të së ardhmes? Sepse çdo gjë të mirë që e japim, e japim përgjithmonë."

About the speaker
Mikko Hypponen · Cybersecurity expert

As computer access expands, Mikko Hypponen asks: What's the next killer virus, and will the world be able to cope with it? And also: How can we protect digital privacy in the age of government surveillance?

As computer access expands, Mikko Hypponen asks: What's the next killer virus, and will the world be able to cope with it? And also: How can we protect digital privacy in the age of government surveillance?