Mike Matas

Mike Matas: Një gjeneratë e re e librave digjital

1,510,940 views • 4:34
Subtitles in 47 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Zhvilluesi i programeve Mike Matas demonstron librinë e parë të plotë interaktiv për iPad—- me goditje të mençura dhe me te dhëna grafike të mahnitshme. Libri është "Zgjidhja jonë," Pasojat e Al Gore-it tek " E vërteta e papërshtatshme."

About the speaker
Mike Matas · Software engineer

While at Apple, Mike Matas helped write the user interface for the iPhone and iPad. Now with Push Pop Press, he's helping to rewrite the electronic book.

While at Apple, Mike Matas helped write the user interface for the iPhone and iPad. Now with Push Pop Press, he's helping to rewrite the electronic book.