Lucianne Walkowicz

Luciane Walkowicz: Te zbulosh planete rreth yjeve te tjere

1,079,471 views • 4:24
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Si i zbulojme planetet— madje edhe ato me jete—-perreth yjeve te tjere? Duke studiuar njollen e vogel ndersa planeti kalon perpara diellit te tij, partner e TED Luciane Walkowicz dhe misioni Kepler kane gjetur rreth 1,200 sisteme planetare te fuqisheme. Me teknikat e reja , ata mund edhe te gjejne ndonje planet me kushte te pershtatshme jete.

About the speaker
Lucianne Walkowicz · Stellar astronomer

Lucianne Walkowicz works on NASA's Kepler mission, studying starspots and "the tempestuous tantrums of stellar flares."

Lucianne Walkowicz works on NASA's Kepler mission, studying starspots and "the tempestuous tantrums of stellar flares."