Kelly McGonigal :
Si të bëhesh mik me stresin

TEDGlobal 2013 · 14:28 · Filmed Jun 2013
Watch next...
Jane McGonigal: The game that can give you 10 extra years of life
arrow

Share this idea

13,772,745
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Stresi. Ben zemren tuaj të rrahë, frymëmarrjen tuaj të shpeshtohet dhe ballin tuaj të djersitet. Por ndërkohë që stresi është bërë armiku i shëndetit publik, kërkime të reja tregojnë që stresi mund të jetë i keq per ju nese ju besoni se është i tillë. Psikologia Kelly McGonigal na nxit ta shohim stresin si dicka pozitive, dhe na prezanton me një mekanizëm të pathënë për reduktimin e stresit: të komunikosh me të tjeret.

Health psychologist
Kelly McGonigal translates academic research into practical strategies for health, happiness and personal success. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

687 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.