Julian Treasure

Џулијан Трежер: Пет техники како да слушате подобро

5,510,383 views • 7:50
Subtitles in 48 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Во нашиот сè побучен и побучен свет, како што вели експертот за звук Џулијан Трежер, "Го губиме нашето слушање." Во овој краток и фасцинантен говор, Трежер, споделува пет техники како да го истренирате вашиот слух за свесно слушање на другите луѓе и на светот околу вас.

About the speaker
Julian Treasure · Sound consultant

Julian Treasure studies sound and advises businesses on how best to use it.

Julian Treasure studies sound and advises businesses on how best to use it.