Fabian Hemmert

Фабиан Хемерт: Менување на формата - можна иднина на мобилните телефони

877,540 views • 4:15
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

На TEDxBerlin Фабиан Хемерт прикажува една можна иднина на мобилните телефони — променлива форма и променлива тежина на уредот кој "прикажува" информации без да мора да се гледа во него, нудејќи пријатно интуитивен начин на комуникација.

About the speaker
Fabian Hemmert · Designer

Fabian Hemmert studies the theory and philosophy of embodiment, resistance and thinghood.

Fabian Hemmert studies the theory and philosophy of embodiment, resistance and thinghood.