Esther Perel

Rimendojmë pabesinë ... një fjalim për këdo që ka dashuruar ndonjëherë

8,396,278 views • 21:31
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Pabesia është tradhëtia përfundimtare. Por a duhet të jetë kështu? Terapistja e marrdhënieve Esther Perel, ekzaminon pse tradhëtojnë njerzit, zbulon se aferat janë kaq traumatike: sepse ato na kërcënojnë sigurinë emocionale. Në pabesi, ajo sheh diçka të papritur- një shpalosje të dëshirave dhe humbjes. Një fjalim që duhet parë nga gjithësecili që ka tradhëtuar, është tradhëtuar apo thjesht do një perspektivë e re për të kuptuar marrdhëniet.

About the speaker
Esther Perel · Relationship therapist

Psychotherapist Esther Perel is changing the conversation on what it means to be in love and have a fulfilling sex life.

Psychotherapist Esther Perel is changing the conversation on what it means to be in love and have a fulfilling sex life.