Clay Shirky:
Clay Shirky: Pse SOPA është ide e dëmshme

TEDSalon NY2012 · 13:59 · Filmed Jan 2012
Watch next...
Mikko Hypponen: Three types of online attack
arrow

Share this idea

1,271,114
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ç'përfaqësojnë projektligje të tilla si PIPA/SOPA për botën tonë? Në zyrat e TED, Clay Shirky hedh në qarkullim një manifest të vërtetë — një thirrje në mbrojtje të lirisë sonë për të krijuar, diskutuar, ndërtuar lidhje dhe ndarë me të tjerët, në vend se të konsumojmë pasivisht.

Social Media Theorist
Clay Shirky argues that the history of the modern world could be rendered as the history of ways of arguing, where changes in media change what sort of arguments are possible — with deep social and political implications. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

689 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.