Deeyah Khan

Çfarë nuk dimë mbi fëmijët muslimane të Evropës

1,211,532 views • 20:11
Subtitles in 19 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Si fëmija e një mamaje afgane dhe një babai pakistan e rritur në Norvegji, Deeyah Khan e di mirë si është të jesh një i ri i bllokuar midis komunitetit dhe shtetit tënd. Në këtë fjalim emocionues dhe të fuqishëm regjisorja nxjerr në pah izolimin dhe refuzimin e ndjerë nga shumë fëmijë musliman të rritur në Perëndim— dhe pasojat vdekjeprurese të mos përkrahjes së të rinjëve tanë përpara se ata të bien në duart e grupeve ekstremiste.

About the speaker
Deeyah Khan · Filmmaker

Deeyah Khan is working to create intercultural dialogue and understanding by confronting the world's most complex and controversial topics.

Deeyah Khan is working to create intercultural dialogue and understanding by confronting the world's most complex and controversial topics.