Deborah Gordon

Cka na mesojme milingonat per trurin, kancerin dhe internetin

1,385,364 views • 14:09
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ekologia Deborah Gordon studion milingonat kudo që ajo mund ti gjejnë ato - në shkretëtirë, në tropik, në kuzhinë e saj ... Në këtë bisedë interesante, shpjegon ajo manine e saj me insekte shumicën prej nesh do të për fat të mirë swat larg pa një mendim të dytë. Ajo argumenton se jeta e milingones ofron një model të dobishëm për të mësuar në lidhje me shumë tema të tjera, duke përfshirë sëmundjet, të teknologjisë dhe trurin e njeriut.

About the speaker
Deborah Gordon · Ecologist

By studying how ant colonies work without any one leader, Deborah Gordon has identified striking similarities in how ant colonies, brains, cells and computer networks regulate themselves.

By studying how ant colonies work without any one leader, Deborah Gordon has identified striking similarities in how ant colonies, brains, cells and computer networks regulate themselves.