David Brooks

Duhet te jetoni per rezymen tuaj ... apo per eulogjine?

2,317,835 views • 5:01
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Brenda secilit prej nesh jane dy persona, sugjeron David Brooks ne kete bisede te shkurter medituese: uni qe kerkon sukses, qe nderton nje rezyme, dhe uni i cili kerkon lidhje, shoqeri, dashuri — vlerat qe krijojne nje eulogji te madhe. (Joseph Soloveitchik i ka quajtur keto une "Adam I" and "Adam II.") A mund ti balancojme keto dy une?

About the speaker
David Brooks · Op-ed columnist

Writer and thinker David Brooks has covered business, crime and politics over a long career in journalism.

Writer and thinker David Brooks has covered business, crime and politics over a long career in journalism.