Dan Ariely

Dan Ariely pyet: A jemi në kontroll të vendimeve tona?

4,987,887 views • 17:26
Subtitles in 45 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ekonomisti i sjelljes Dan Ariely, autori i librit "Jo-racional në mënyrë të parashikueshme", përdor ilusione pamore klasike si dhe gjetjet e tij shkencore kundër-intuitive (nganjëherë tronditëse) për të treguar se si ne nuk jemi aq racional sa kujtojmë kur marrim vendime.

About the speaker
Dan Ariely · Behavioral economist

The dismal science of economics is not as firmly grounded in actual behavior as was once supposed. In "Predictably Irrational," Dan Ariely told us why.

The dismal science of economics is not as firmly grounded in actual behavior as was once supposed. In "Predictably Irrational," Dan Ariely told us why.