Damon Horowitz:
Damon Horowitz bën thirrje për një "sistem operativ për moralin"

TEDxSiliconValley · 16:18 · Filmed May 2011
Watch next...
Nick Bostrom: A philosophical quest for our biggest problems
arrow

Share this idea

670,829
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Gjatë TEDxSiliconValley, Damon Horowitz merr në shqyrtim fuqinë e pamatë që na japin teknologjitë: të dimë më tepër — dhe më tepër rreth secilit — se kurrë më parë. Duke e tërhequr sallën në një diskutim filozofik, Horowitz na fton të bëjmë nga e para kujdes për filozofinë bazë — parimet etike — pas tymnajës së shpikjes së re të rikrijimit të botës tonë. Ku gjendet sistemi operativ për moralin që do të na lejonte t'i jepnim kuptim kësaj?

Philosopher, entrepreneur
Damon Horowitz explores what is possible at the boundaries of technology and the humanities. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxSiliconValley, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

134 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.