Cynthia Kenyon:
Eksperimente që hedhin dritë mbi zjatjen e jetëgjatësisë

TEDGlobal 2011 · 16:23 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Dean Ornish: Your genes are not your fate
arrow

Share this idea

826,231
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Cfarë kontrollon plakjen? Biokimistja Sinthia Kenion ka gjetur një mutacion gjenetik të thjeshtë i cili mund të dyfishoi jetgjatësinë e krimbit të thjeshtë, C. elegans. Mësimet nga ky zbulim, dhe të tjerë, tregojnë se si një ditë ne mund të zgjasim bindshëm rininë e jetës njerzore.

Biochemist, geneticist
When it comes to aging well, having “good genes” (or rather, mutant ones) is key, says Cynthia Kenyon. She unlocked the genetic secret of longevity in roundworms — and now she’s working to do the same for humans. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

196 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.