Colin Camerer:
Neuroshkence, teoria e lojës, majmunët

TEDxCaltech · 13:49 · Filmed Jan 2013
Watch next...
Barry Schwartz: The paradox of choice
arrow

Share this idea

1,292,726
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Kur dy njerëz janë duke u përpjekur për të bërë një marrëveshje - qofte kur janë duke konkurruar apo duke bashkëpunuar - çfarë po ndodh në të vërtetë brenda trurit te tyre? Ekonomisti i sjelljes Colin Camerer tregon një hulumtim që tregon se sa pak jemi në gjendje të parashikojnë se çfarë të tjerët janë duke menduar. Dhe paraqet një studim të papritur që tregon se shimpanzetë mund të jenë me te mirë në të se sa jemi ne. (Filmuar në TEDxCalTech.)

Behavioral economist
Colin Camerer is a leading behavioral economist who studies the psychological and neural bases of choice and strategic decision-making. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCaltech, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

80 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.