Celeste Headlee

10 rregulla për të përmirësuar bisedimin

8,680,466 views • 11:44
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Kur puna juaj varet nga sa mirë di të flasësh me njerëzit, mëson shumë rreth asaj se si të bisedosh. Shumica prej nesh nuk bisedojmë aq mirë. Celeste Headlee ka punuar si intervistuese në radio për dekada të tëra, dhe i di përbërësit e një bisede perfekte : Ndershmëri, shkurtësi, qartësi dhe një dozë e mirë e të dëgjuarit. Në këtë bisedë, ajo ndan 10 rregulla të dobishme për të bërë biseda të mira. "Dilni, bisedoni me njerëzit, dëgjojini ata, " thotë ajo . " Dhe, më e rëndësishmja, të jeni të përgatitur që do të habiteni. "

About the speaker
Celeste Headlee · Writer and radio host

Celeste Headlee's years of interview experience give her a unique perspective on what makes for a good conversation.

Celeste Headlee's years of interview experience give her a unique perspective on what makes for a good conversation.