Carol Dweck

Fuqia e te besuarit se ti mund te permiresohesh

6,681,025 views • 10:20
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Carol Dweck bën hulumtime rreth "mentalitetit të rritjes" — ideja që ne mund ta rritim kapacitetin e trurit tonë për të mësuar dhe zgjidhur problema. Në ketë ligjerate, ajo përshkruan dy mënyra për të menduar rreth një problemi i cili është pak si shumë i veshtirë për ta zgjidhur. A s'je i zgjuar mjaftueshëm për ta zgjidhur ... apo s'e ke zgjidhur akoma? Një prezantim i shkëlqyer i kësaj fushe me ndikim.

About the speaker
Carol Dweck · Psychologist

Carol Dweck is a pioneering researcher in the field of motivation, why people succeed (or don't) and how to foster success.

Carol Dweck is a pioneering researcher in the field of motivation, why people succeed (or don't) and how to foster success.