Brené Brown

Brene Brown: Fuqia e cënueshmërisë

31,982,977 views • 20:19
Subtitles in 52 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Brene Brown studion lidhjet njerëzore — aftësinë tonë për të qenë të ndjeshëm, për përkatësi, për dashuri. Gjatë një prezantimi pikant e me nota humori në TEDxHouston, Brene ndan me publikun një përfundim të rëndësishëm të kërkimeve të saj, atë fenomen që e dërgoi Brene në një rrugëtim personal për të njohur veten dhe kuptuar njerëzimin në të njëjtën kohë. Një fjalim për t'u ndarë.

About the speaker
Brené Brown · Vulnerability researcher

Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame.

Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame.