Ben Goldacre:
Ben Goldacre: Në luftë kundër shkencës së ligë

TEDGlobal 2011 · 14:19 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Michael Shermer: Why people believe weird things
arrow

Share this idea

2,144,073
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Përditë dalin lajme të reja me receta të reja mbi shëndetin, por nga ta dini nëse janë të vërteta apo jo? Mjeku dhe epidemiologjisti Ben Goldacre na tregon, me shpejtësi të madhe, rrugët se si mund të shtrembërohen faktet, nga pretendimet mbi vlera ushqyese të mirënjohura që i sheh edhe bufi, deri te rrengjet shumë të stërholluara të industrisë farmaceutike.

Debunker
Ben Goldacre unpicks dodgy scientific claims made by scaremongering journalists, dubious government reports, pharmaceutical corporations, PR companies and quacks. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

341 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.