Aparna Rao:
Aparna Rai: Arti i teknologjise se larte (me sens humori)

TEDGlobal 2011 · 7:50 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Alwar Balasubramaniam: Art of substance and absence
arrow

Share this idea

762,825
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Artistja dhe ndjekësja e Ted-it Aparna Rao ri-imagjinon familjaret e saj ne surprize, shpeshhere në menyr satirike. Me bashkepunimin e Soren Pors, Rao krijon iluzjone në artin e teknologjis se larte. Një shkrues që dërgon imejla, nje kamer e cila përcjell dhomen vetem për t'ju bëre juve të padukshum në ekran —kjo e ben rrotullimin e objekteve dhe interaksionet shume te këndëshme.

Artist
A part of the Bangalore-based artist duo Pors & Rao, TED Senior Fellow Aparna Rao works with electro-mechanical systems and interactive installations. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

104 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.