Andy Hobsbawm

Andy Hobsbawm thotë: Bëj gjënë e gjelbërt

431,414 views • 3:22
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Andy Hobsbawm prezanton një fushatë të re promocionale mbi te qenit i gjelbër — dhe disa prej përfitimeve të anesore të saj.

About the speaker
Andy Hobsbawm · Internet entrepreneur

Andy Hobsbawm is the founder and CMO of Evrythng.com and the founder of the website Do The Green Thing.

Andy Hobsbawm is the founder and CMO of Evrythng.com and the founder of the website Do The Green Thing.