Ljubljana

x = independently organized TED event

Ljubljana, Slovenia
April 24th, 2010

Watch video from the event

Please install flash player to see this video.

More videos from the TEDx YouTube Channel »

View photos from the event on Flickr

About this event

Confirmed Speakers

  • Ciril Horjak
    Ciril Horjak aka. Dr. Horowitz is a comic artist. Lately he has been working on a project with a Slovenian food preparation company on an alternative way to educate staff using comics. He explains what are the reasons to do so and also tell us what are the possibilities for comics in the future. Ciril Horjak aka. Dr. Horowitz je risar stripov. V zadnjih letih je delal z Slorestom na projektu izobraževanja delavcev s pomočjo stripa. Razložil nam bo prednosti uporabe stripa in pa možnosti za prihodnost.
  • Urban Praprotnik
    Urban Praprotnik je tekaški trener, ki povezuje strokovno znanje s praktičnimi izkušnjami o teku. Je avtor priročnika Tekaški trener in spletne strani www.tekaskitrener.si. Objavlja tudi članke v različnih časopisih in revijah. Prireja tekaških dneve Lahkih nog radovedni naokrog in s tem širi in dviguje zavest o pomenu pravilnega teka in gibanja v življenju.
  • Sašo Dolenc
    Dr. Sašo Dolenc je fizik in filozof, ki se raziskovalno ukvarja predvsem z zgodovino in filozofijo znanosti. Znan je kot avtor mnogih poljudnoznanstvenih člankov in kot soustanovitelj ter odgovorni urednik Kvarkadabre - spletnega časopisa za tolmačenje znanosti (www.kvarkadabra.net). Skozi njegove zgodbe, ki so izšle tudi vknjižni obliki, postanejo moderni znanstveni dosežki na zanimiv in nevsiljiv način dostopni vsem, ki so radovedni in razumejo slovensko.

Venue and Details


Ljubljana,
Slovenia

This event occurred in the past.
See more TEDxLjubljana events »

Organizer 91090

Matej Potocan
Ljubljana, Slovenia

View Profile »

Team

Ditka Jeran
Co-Organizer
Rok Mihevc
Co-Organizer
Matej Golob
Co-Organizer
Luka Manojlovič
Co-Organizer
Peter Alešnik
Co-Organizer
Matjaž Pečan
Co-Organizer
Jaka Bobnar
Co-Organizer
Mojca Verdnik
Co-Organizer
Evridika Cuder
Co-Organizer
Martina Mršnik
Co-Organizer