Reus

x = independently organized TED event

REUS, Spain
November 8th, 2012

About this event

L’equip d’organitzadors som gent que ens uneixen algunes coses, l’aposta vital per la societat digital, la cultura 2.0, la mirada crítica a la societat i al nostre territori, i sobre tot, entendre que calen idees, idees per a un món millor.
Tot això fet des del positivisme i amb moltes ganes d’aprendre coses, ja que aprendre vol dir progressar, vol dir tenir capacitat de fer les coses millor, vol dir tenir eines per a construir aquest món millor que tants i tants somniem.
Vivim temps difícils, la crisi econòmica passa factura a la societat, i ho fa sovint de manera cruel. Sabem que no hi ha remeis miraculosos contra la crisi, ho sabem prou bé. Però també sabem que quedar-se quiets, lamentar-nos, no voler afrontar el repte del futur més immediat de cara i amb tota la valentia de què siguem capaços, és un greu error. Per això volem aportar un punt d’optimisme, d’il·lusió, de ganes de treballar per a ser millors individualment i col·lectiva. Per això hem organitzat aquest TEDxReus, que partint de la base de la filosofia TED, estesa arreu del planeta i que parteix d’aquest concepte elemental de Tecnologia, emprenedoria, disseny, cultura,… idees per un món millor, volem que ens faci pensar, que ens obligui a reflexionar, que ens permeti aprendre.
Teniu en aquesta web (tedxreus.com)tota la informació possible. Per ser el primer cop que organitzem un esdeveniment TED només podem fer-ho per a 100 persones. Sabem que és una quantitat una mica justa, perquè el programa que us presentem, ens permetria aspirar a molta més gent. Però hem d’anar pas a pas, i el primer és fer que aquesta primera edició del TEDxReus sigui un gran èxit. Segur que després vindrà la segona, i la tercera, i la quarta,… Dependrà de tots vosaltres.
Us recomanem que sigueu curiosos, que vulgueu descobrir amb nosaltres què és això del TED i de què va aquesta filosofia. De perquè hem triat el lema #de9lluirà per al TEDxReus. De quins ponents ens acompanyaran,… Tot això ho trobareu a www.tedxreus.com. Tot això i molt més!

Venue and Details

Pavelló dels Distingits Institut Pere Mata
Carretera de l'Institut Pere Mata, 1
REUS, 43206
Spain
More about the venue »

Event Type (what is this?) Standard

This event occurred in the past.
See more TEDxReus events »

Organizer 158701

Ernest Benach
Reus, Spain

View Profile »

Team

Xavier Menduiña
Organisation
Xavier Plana
Public relations
Bernardette Farriol
Processes
Agustí Becerra
Processes

Past TEDxReus Events

See More »