KPNCM
x = independently organized TED event

Theme: Toekomst

This event occurred on
November 8, 2012
12:30am - 6:30pm CET
(UTC +1hr)
Amsterdam, NH
Netherlands

De talenten van KPN Corporate Market (Service Line IT) geloven, dat voor de kansen die hen wordt geboden, ook iets aan de organisatie moet worden teruggegeven. Daarom organiseert een kerngroep uit deze Service Line de TEDxKPNCM. Een intern event, waarbij collega's van heel KPN Corporate Market elkaar kunnen ontmoeten om geïnspireerd te raken van ingenieuze, moedige en overtuigende ideeën die ons bedrijf beter kunnen maken, voor ons en onze klanten.
We streven ernaar om de unieke ervaring van een TED event te evenaren. In de kern, is het elementaire doel van TEDxKPNCM om briljante ideeën te koesteren en te verspreiden. Wij bieden daarom graag een platform waar de slimste denkers en grootste visionairs uit onze markt – maar ook daarbuiten – geïnspireerd kunnen raken en anderen kunnen inspireren.

Onze conferentie zal op 8 november 2012 plaatsvinden in Amsterdam. We starten om 13:00 uur en eindigen rond 18:30 uur. Ons thema “De toekomst” staat centraal. Een diverse groep aanwezige collega’s uit de verschillende Service Lines van KPN Corporate Market zullen dit event verlaten, gedreven om de toekomst, voor ons en onze klanten beter te maken.

Science Center NEMO
Oosterdok 2
Amsterdam, NH, 1011 VX
Netherlands
Event type:
Corporate (What is this?)
See more ­T­E­Dx­K­P­N­C­M events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Jan Baan

Jan Baan heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en zakelijk leider in de software-sector. Cordys, zijn jongste onderneming, is een wereldwijde software-onderneming die met behulp van het enterprise cloud platform organisaties in staat stelt om hun bedrijfsprocessen sneller en flexibeler in te richten en te verbeteren.

Frans van der Reep

Hij voorzag in 2001 de enorme impact die internet op de samenleving zou hebben, hij trok daarbij een vergelijking met de middeleeuwen. De intussen werkelijkheid geworden voorspellingen zetten u vandaag op scherp tijdens zijn “talk”. Frans van der Reep staat bekend als visionary practitioner, systeem-denker en bedrijvenbouwer. Hij is senior strateeg bij KPN Corporate Market, lector Digital World bij de Hogeschool INHolland, en daarnaast toezichthouder bij een aantal profit en non-profit organisaties.

Lisette Stamsnijder

Lisette Stamsnijder uit Enschede, heeft Technische Natuurkunde gestudeerd en werk nu bij Essent mede omdat zij wil meewerken aan duurzame en slimme energie oplossingen. Als “Projectleider Smart Energy Pilots" is Lisette verantwoordelijk voor het leiden van de pilots van Smart Energy producten. Als onderdeel daarvan is zij bezig met het creëren van Apps die inzicht geven in energie.

Hans Bos

After unfinished studies in Electrotechnology and Computer Sciences I started to work as a software developer and now I am an Information Technology strategist. For several years I programmed business applications and multimedia computer based training software. I now not only speak and write English... and Dutch, but also C, C++, C#, Pascal, Delphi, Assembly, LISP and Visual Basic. After programing, I worked in consulting on software and IT enterprise architectures. After consulting, I worked in (technology software marketing. I started to work in 1989. I am now working at Microsoft Netherlands and before that I worked for 9 years at Oracle.

Wouter Durville

Wouter Durville is Social Entrepreneur en oprichter van ONEforONE. Hiervoor was hij o.a. werkzaam bij Heineken in Zuid-Amerika en als strategieconsultant bij Bain & Company in Amsterdam en San Francisco. Naast zijn werk richtte hij in 2005 Nederland Cares op, een vrijwilligersorganisatie voor young professionals. Met ONEforONE wil hij bijdragen aan een toekomst waarin bedrijven en consumenten verantwoordelijkheid nemen voor een betere wereld.

Jan-Willem Brock

Jan-Willem Brock is Regievoerder Generieke ICT bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. In het verleden was hij manager Outsourcing, Architectuur en Projectmanagement bij VROM en mede verantwoordelijk voor behalen van een ISO 20.000 certificering voor de ICT-organisatie. Momenteel is hij bezig met het inrichten van een rijksbrede regieorganisatie voor ICT en adviseert hij over rijksbrede regie op Huisvesting en Facilitair.

Eelco Rustenburg

Since 2008, Eelco is one of Europe's top Agile thoughtleaders, with the book ‘The Power of Scrum’ (2011) together with founder of Scrum Jeff Sutherland and TU Delft professor in global software engineering Rini van Solingen as a latest highlight. Eelco is renowned for his Agile workshops, which are aimed at business, (senior) management and program/projectmanagement. The list of workshops for large companies is impressive. Next to this, he does a lot of talks on company business events, and open events.

Organizing team

Mathijs
Valk

Hardenberg, Netherlands
Organizer
 • Jeroen Jacobs
  Programm and speakers
 • Thijs van Someren
  Programm and speakers
 • Michiel Meuzelaar
  Programm and speakers
 • Priscilla van de Pol
  Guests
 • Alexander Star
  Guests
 • Shahira Othman
  Guests
 • Mark Abraas
  Multimedia
 • Joost de Vries
  Multimedia
 • Maarten Koks
  Location & stage
 • Robert Dousi
  Location & stage
 • Matthijs Blokker
  Programm and speakers