NoviSadChange
x = independently organized TED event

Theme: The Big Picture

This event occurred on
April 5, 2012
5:30pm - 7:30pm CEST
(UTC +2hrs)
Novi Sad
Serbia

TEDxChange 2012 is a TEDx event co-organized by the Bill & Melinda Gates Foundation and TED. Convened by Melinda French Gates and hosted by Chris Anderson, TEDxChange will focus on issues surrounding global health and development. TEDxChange type events are TEDx events hosted around the live webcast of TEDxChange, and also feature local speakers. Our event is called TEDxNoviSadChange, and is one of many TEDx events happening around the globe on April 5th that will expand on the ideas brought up at TEDxChange 2010.

TEDxChange 2012. je TEDx događaj koji organizuju “Bil i Melinda Gejts Fondacija” i TED. Inicijator ovog događaja je Melinda Gejts, a domaćin Kris Anderson. TEDxChange će se fokusirati na pitanja globalnog zdravlja i razvoja. Ovaj TEDx događaj organizovan je oko živog prenosa (simulkasta) TEDxChange konferencije, koji uključuje i lokalne predavače. Naš događaja zove se TEDxnoviSadChange i jedan je od mnogih TEDx događaja koji se širom sveta održavaju 5. aprila, a koji će produbiti ideje pokrenute na TEDxChange 2010.

TEDxNoviSadChange počeće okupljanjem od 17h. Nastavlja se live prenosom događaja iz Berlina, nakon koje ćemo čuti i govornika uživo. Druženje se završava diskusijom i razgovorom.

Fabrika
Bulevar Despota Stefana 5
Novi Sad
Serbia
Event type:
TEDxChange Simulcast (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Novi­Sad­Change events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Milan Petrović

Saradnik međunarodne organizacije za pomoć siromašnima - WillOurWorld, u okviru koje je proputovao severnu Indiju i radio kao koordinator za komunikaciju, fotograf i novinar. Sa ostalim članovima tima, stručnjacima iz celog sveta, beležio je i analizirao priče o siromaštvu i bedi, ali i o projektima koji su pokazivali rezultate i korenite promene u organizaciji, radu i mišljenju lokalnog stanovništva.

Organizing team

Ivana
Korom

Organizer

Dejan
Radeka

Co-organizer
  • Aleksandar Oparnica
    Event day producer