NoviSadChange

x = independently organized TED event

Theme: The Big Picture

Novi Sad, Serbia
April 5th, 2012

View photos from the event on Flickr

About this event

TEDxChange 2012 is a TEDx event co-organized by the Bill & Melinda Gates Foundation and TED. Convened by Melinda French Gates and hosted by Chris Anderson, TEDxChange will focus on issues surrounding global health and development. TEDxChange type events are TEDx events hosted around the live webcast of TEDxChange, and also feature local speakers. Our event is called TEDxNoviSadChange, and is one of many TEDx events happening around the globe on April 5th that will expand on the ideas brought up at TEDxChange 2010.

TEDxChange 2012. je TEDx događaj koji organizuju “Bil i Melinda Gejts Fondacija” i TED. Inicijator ovog događaja je Melinda Gejts, a domaćin Kris Anderson. TEDxChange će se fokusirati na pitanja globalnog zdravlja i razvoja. Ovaj TEDx događaj organizovan je oko živog prenosa (simulkasta) TEDxChange konferencije, koji uključuje i lokalne predavače. Naš događaja zove se TEDxnoviSadChange i jedan je od mnogih TEDx događaja koji se širom sveta održavaju 5. aprila, a koji će produbiti ideje pokrenute na TEDxChange 2010.

TEDxNoviSadChange počeće okupljanjem od 17h. Nastavlja se live prenosom događaja iz Berlina, nakon koje ćemo čuti i govornika uživo. Druženje se završava diskusijom i razgovorom.

Confirmed Speakers

  • Milan Petrović
    Saradnik međunarodne organizacije za pomoć siromašnima - WillOurWorld, u okviru koje je proputovao severnu Indiju i radio kao koordinator za komunikaciju, fotograf i novinar. Sa ostalim članovima tima, stručnjacima iz celog sveta, beležio je i analizirao priče o siromaštvu i bedi, ali i o projektima koji su pokazivali rezultate i korenite promene u organizaciji, radu i mišljenju lokalnog stanovništva.

Additional Links

Venue and Details

Fabrika
Bulevar Despota Stefana 5
Novi Sad,
Serbia

Event Type (what is this?) TEDxChange Simulcast (TEDxLive)

This event occurred in the past.
See more TEDxNoviSadChange events »

Organizer 94d5eb76c39b2517ea24d95ae7994871a9ead664_165x165

Ivana Korom
Novi Sad, Serbia

View Profile »

Organizer 87d7594ffb0dacb26b39d271dbe7eeec8a181235_165x165

Dejan Radeka
Novi Sad, Serbia

View Profile »

Team

Aleksandar Oparnica
Event day producer