TarragonaSalon
x = independently organized TED event

Theme: Planejament urbanístic: passat, present i futur

This event occurred on
March 31, 2017
7:00pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Tarragona, Tarragona (ca)
Spain

Quina importància té la planificació en la nostra vida? L’urbanisme de les nostres ciutats té un paper molt destacat en tot allò que veiem, la manera com vivim i ens relacionem. Sabem com és el nostre entorn actual, però coneixem les arrels del passat que ens han portat fins aquí? Com es decideix la configuració de la ciutat del futur?
Alguns estudis expliquem l’impacte que l’urbanisme pot arribar a tindre en la felicitat de les persones, si més no, en el seu benestar. Així que des de TEDxTarragonaSalon ens volem questionar la ciutat actual esbrinant els orígens del seu urbanisme i imaginant com podria ser en el futur.
Un debat obert en el que veurem un vídeo d’una xerrada TED sobre el tema per després compartir idees entre els assistents. Per fer-ho comptarem amb tres experts en la matèria, els tarragonins Carles Ferrer, Urbano Rifaterra i Saül Garreta. Cadascú d’ells ens introduirà en l’urbanisme del passat, present i futur respectivament de Tarragona. I ho farem en un vespre de conversa i networking on tindran cabuda les vostres preguntes i participació en el debat.

Col·legi arquitectes Tarragona
Sant Llorenç 20
Tarragona, Tarragona (ca), 43003
Spain
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Tarragona­Salon events

Organizing team

Agustí
López

Tarragona, Spain
Organizer

Jordi
Planas Manzano

Tarragona, Spain
Co-organizer