BilkentUniversity
x = independently organized TED event

Theme: İçerden Dışarı / Unveiling What's Inside

This event occurred on
April 22, 2017
1:00pm - 3:30pm +03
(UTC +3hrs)
Ankara, Ankara
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

FF-B22 Konferans Salonu
Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs Güzel Sanatlar Fakültesi FF-B22 Konferans Salonu
Bilkent/Çankaya
Ankara, Ankara, 06800
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bilkent­University events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

And Mehmet Çetin

OTOPARK.COM Kurucu & Top Gear Test Editörü
Eğitim hayatını Saint-Benoît Fransız Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile tamamladı. 2001 yılında Türkiye'nin en büyük otomobil sitesi olan OTOPARK.COM'u kurdu. Auto Motor & Sport ve TopGear Türkiye dergilerinde editörlük yaptı ve yazılar yayımladı. Türkiye'de otomobil basınının dijitalleşmesinde öncülük yaptı.

Artemis Günebakanlı

Radyo Programcısı & Blogger
Artemis Günebakanlı, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-TV Modülü mezunu. 2006'dan beri blog yazıyor. 2011'de Turkcell Blog Ödülleri Kültür Sanat Blogları Birincisi seçilen Manyetik Bant, 2013'te Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri En İyi Müzik Blogu ödülünün sahibi oldu. Her salı İstanbul frekansında Radyo Eksen'de blogla aynı adı taşıyan radyo programını sunuyor.

Ferhat Albayrak

SS Motors Genel Müdür & DJ
İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü ve Harvard Business School SSM mezunu Ferhat Albayrak, 1995 yılında başladığı kariyerinde Ferrari ve Maserati Markalarının Türkiye Distribütörü Zeytinoğlu Motorlu Taşıtlar A.Ş. ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. gibi otomotiv şirketlerinde farklı görevlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2005 yılında Fer-Mas Oto Ticaret A.Ş’de tekrar Ferrari ve Maserati markalarından sorumlu olarak çeşitli pozisyonlarda 9 yıl görev yaptı ve en son Şirket Müdürü pozisyonuna kadar yükseldi. 2014 yılında SS Motors’a Genel Müdür olarak atandı, Premium 2. El Pazarı ile ilgili çalışmalarına başladı. Albayrak aynı zamanda profesyonel olarak 20 yıldır DJ’lik ve Prodüktörlük yapmaktadır, sahip olduğu Jeton Records’un bugüne kadar 92 adet EP’si yayınlanmıştır.

Organizing team

Can
Özkan

Ankara, Turkey
Organizer

Furkan
Erdogan

Ankara, Turkey
Co-organizer
  • Baturay Goksular
    Curation
  • Berfin Baydar
    Operations
  • Emre Müderrisoğlu
    Production
  • Solin Bizsel
    Marketing/Communications