Youth@Bratislava
x = independently organized TED event

This event occurred on
February 18, 2017
8:00am - 9:00pm CET
(UTC +1hr)
Bratislava, Bratislavský kraj
Slovakia

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Zrkadlový háj
Rovniankova 3
Bratislava, Bratislavský kraj, 85102
Slovakia
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Bratislava events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Andrea Tittelová

Andrea Tittelová je advokátkou zmysluplnosti vedomia a ženskosti v politike a verejnej správe. V 18 rokoch kandidovala v komunálnych voľbách, pracovala v mnohých medzinárodných inštitúciach, napríklad v Európskom Parlamente. Založila organizáciu, ktorá zvyšuje politickú gramotnosť mladých ľudí a vychováva tak budúcich politických lídrov s etickými hodnotami a integritou.

Bystrík Míček

Bystrík je transportným, priemyselným a herným dizajnérom, biznismanom a programátorom. V súčasnosti vedie vlastné štúdiá špecializované na priemyselný a herný dizajn. yštudoval Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave, konkrétne v ateliéri transportného dizajnu. V súčasnosti vedie vlastné štúdiá špecializované na priemyselný a herný dizajn.

Hugo Gloss

Hugo študoval na Bolonskej univerzite, v Kolégiu Antona Neuwirtha a na Univerzite Roma Tre v Ríme. Stážoval na Prezídiu PZ SR a pracoval v kúrii Trnavského arcibiskupa. Spolupracoval pri rozbiehaní iniciatívy "Kto pomôže?". Momentálne je v katolíckej charite zodpovedný za humanitárne a rozvojové projekty.

Jozef Rezník

Jozef je mladým slovenským spevákom a hudobníkom. V roku 2010 spoluzakladal skupinu Walter Schnitzelsson, kde je aj hlavným spevákom. Hovorí o nej ako o mladej skupine, ktorá sa snaží zachovať si svoju vlastnú tvár. Od roku 2015 pôsobí ako gitarista skupiny Para.

Katarína Linczényiová

Katarína patrí k svetovej špičke v hĺbkovom potápaní. S potápaním začala v 9 rokoch a ako 20ročnej sa jej podarilo získať cenu pre 3. najlhbší ženský ponor roku 2013. Katka sa okrem profesionálneho športu zapája do niekoľkých projektov a výskumov so zameraním na udržateľný rozvoj.

Lukáš Fila

Lukáš pracoval ako redaktor či zástupca šéfredaktora v niekoľkých slovenských médiách. Na jeseň 2014, spolu so skupinou asi štyridsiatich novinárov odišiel z denníka Sme a stal sa spoluzakladateľom Denníka N. Vo svojom druhom povolaní je basgitaristom skupiny Korben Dallas.

Organizing team

Rastislav
Geschwandtner

Bratislava, Slovakia
Organizer

Reka
Tundokova

Bratislava, Slovakia
Co-organizer