Sibiu
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 4, 2017
12:00pm - 8:00pm EET
(UTC +2hrs)
Sibiu, Sibiu
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Teatrul Gong
Str. Alexandru Odobescu nr. 4
Sibiu, Sibiu, 550195
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Sibiu events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ana Drăgan

După primul an de facultate, Ana a decis că vrea să își folosească skill-urile în domenii în care tehnica este mai puțin utilizată. Primul ei proiect, Tremdix, vizează pacienții care suferă de Parkinson, iar cel de-al doilea este un proiect de dezvoltare de device-uri pentru exerciții de control al musculaturii.

Andrei Oltean

Oltean Andrei este președintele Asociației Art Factory Transilvania, asociație organizatoare a SISAF. De-a lungul timpului el a participat la organizarea mai multor evenimente culturale atât în Sibiu cât și în țară ca și artist sau promotor de artă modernă.

Claudiu Petria

După o aventură de 7 ani în agenții de publicitate, proiecte educaționale, International Advertising Association, Romanian Chapter for Young Professional și în multiple proiecte pro bono, Claudiu Petria a co-fondat Questo App, aplicația care oferă experiențe autentice locale.

Elena Lotrean

Elena are 24 de ani de voluntariat la nivel local, național și european. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiența în companii și organizații, publice, din domeniul HORECA, resurse umane, business. A coordonat proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane în calitate de leader și manager, a construit echipe și organizații. Condimentele preferate: provocarea și proactivitatea

Eyedrops Band

Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză, urmând ca mai apoi în 2015 să îmbrățișeze limba română. Dintre concertele trupei se pot remarca cel din deschiderea concertului Muse de la București, din vara lui 2016, prezența la evenimente precum TIFF 2017, Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery.

Iuliana Grigoriță

Iuliana este vicepreședintele Științescu Hub. Pasiunea ei pentru procesul de învățare au făcut ca de mai bine de șapte ani să studieze, să aplice și să transmită mai departe secretele învățării eficiente.

Paul Manolescu Eyedrops

Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză, urmând ca mai apoi în 2015 să îmbrățișeze limba română. Dintre concertele trupei se pot remarca cel din deschiderea concertului Muse de la București

Radu Nechifor

Radu Nechifor este naist, profesor și constructor de naiuri. Pasiunea pentru a naiuri a dobândit-o atunci când a început studiul muzicii în cadrul Liceului de Artă din Sibiu. În timp a ajuns să se perfecționeze, să câștige diverse competiții și să devină profesor și constructor de naiuri.

Tică Darie

La doar 25 de ani, Tică Darie este una dintre vocile puternice ale generației tinere, un promotor al societății civile şi al uneia dintre cele mai fierbinţi cauze ale României: Roşia Montană.

Organizing team

Oana
Faragau

Sibiu, Romania
Organizer

Florin
Popa

Co-organizer