AndorraLaVella
x = independently organized TED event

This event occurred on
May 25, 2011
6:30pm - 9:30pm CEST
(UTC +2hrs)
Andorra la Vella
Andorra

TEDx és un programa d'esdeveniments locals, auto-organitzat per unir a la gent per compartir idees que val la pena difondre. En un esdeveniment TEDx, es barregen TEDTalks vídeos i Conferenciants en viu i amb aquesta combinació es pot produir un debat profund i de connexió.
Per nosaltres és un plaer i un privilegi compartir un espai inspirador i amb idees que ens faran veure el món des d'una perspectiva de canvi. Hem seleccionat conferenciants de diferents matèries per compartir amb nosaltres idees que val la pena difondre.
A més hem preparat un aperitiu de benvinguda i un altre a la meitat de les conferències. Per tenir un temps de reflexió de les idees que anirem fent.
Esperem trobar-nos i que puguis fer que més gents vingui a participar en aquest festa de les idees

Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Andorra la Vella, AD500
Andorra
See more ­T­E­Dx­Andorra­La­Vella events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Marc Vidal

Marc Vidal és analista econòmic especialitzat en Nova Economia. Va ser interim manager i consultor en modernització de companyies i internacionalització de pimes. Actualment és soci i director de Cink, empresa pionera a Europa en la gestió professional de les xarxes socials. Ha fundat o pertany a una desena més de companyies de diferents camps que van des de l’assessoria financera fins a la creació d’aplicacions per a invidents. Col·labora en mitjans de comunicació on es caracteritza per la seva gran intuïció i visió global de l’actualitat socioeconòmica. El seu blog és un dels més seguits en llengua castellana i va ser guardonat amb el 3r premi dels EuroBlogs Awards al millor bloc europeu de 2009. És un prestigiós expert en estratègia en xarxes socials de manera que ha dirigit campanyes institucionals, empresarials i electorals en diversos països. Alhora, és membre del grup de recerca en el projecte Tendencias Nueva Economía de la Universidad Politécnica de Madrid i Director del Postgrau en Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona, així com a professor associat en diverses escoles de negoci i facultats. Ha publicat Crònica d’una crisi anunciada (Welton, 2009) i "Contra la Cultura del Subsidio" (Gestion2000, 2010)

Cathy O'Dowd

La primera dona en escalar l’Everest pel dos costats, va ser seleccionada d'entre 200 dones que van competir per formar part d'una expedició a l'Everest. El 25 de Maig de 1996 essent la novell del grup va assolir al cim de l'Everest per la cara Sud. El 1998 va fer el primer intent d'assolir la cara Nord, fet que va aconseguir el 1999. Aquesta fita la va convertir en la primera dona del món en assolir el cim de l'Everest per les dues cares. El 2000 es converteix en la quarta dona al món en escalar el Lhotse, la quarta muntanya del món en altitud. Al 2003 va intentar infructuosament escalar una nova ruta per la cara est de l'Everest. Al 2004 va fer una expedició en trineu portat per gossos per les estepes del Àrtic Noruec fins el punt més septentrional d'Europa. Al 2005 i al 2006 va afrontar els murs de roca del Parc Nacional Yosemite. Ha escrit dos llibres: "Eveest: Free to decide" amb Ian Woodall i "Just for the love of it"

Jordi Ribert-Ribes

En Jordi és un apassionat de les relacions professionals i de com activar-les internacionalment. Fa conferències sobre "networking" a estudiants d'universitats com ara London School of Economics, Sydney University o Deusto Business School, així com a associacions d'expatriats i associacions empresarials. Ha treballat a tres continents en feines ben diferents com ara investigador científic, director d'estratègia o assessor del Cap de govern. Té un doctorat en telecomunicacions i ha participat en programes executius de la Harvard Business School.

Laurent Bourrelly

Llicenciat en Ciències Polítiques d'una universitat nord-americana, en Laurent va començar la seva vida laboral a través de la comunicació i el màrqueting. La seva llarga carrera com a jugador de rugbi d’alt nivell és una clau per entendre la seva personalitat. L'any 2004 va ser quan és va endinsar en el món del posicionament web, després d’haver començat per la creació de llocs web. l'estimulen, especialment, els reptes com deixar un lloc web fora de les sancions i els filtres de Google. Al mateix temps, sempre ha aconseguit gestionar la sinergia dels seus llocs web. Un pioner en sistemes com AdSense. Emprenedor de l’era internet i del web que s'encaminen avui cap al veritable comerç electrònic.

Joan-Marc Miralles

nascut a Andorra la Vella, Doctor en astrofísica per la Universitat Paul Sabatier de Toulouse (França) l'any 1998 - Investigador a la Universitat de Tohoku a Sendai (Japó), a la Universitat de Bonn, al Space Telescope European Coordinating Facility, al European Southern Observatory a Garching b. München (Alemanya) , i al Observatorio Nacional a Rio de Janeiro (Brasil). - Secretari d'Estat d'Ensenyament Superior i Recerca del Govern d'Andorra del 2009 al 2011.

Àleix Tugas

Nascut a Barcelona. Llicenciat en comunicació audiovisual i periodisme. Redactor del Diari d'Andorra des del 2007, i col·laborador de l'emissora AD Ràdio des del 2008. El setembre del 2010 s'estrena la secció "El Betamax triomfarà", vint minuts radiofònics a la setmana que parlen dels grans fracassos de la història... I de quines coses se'n podrien arribar a aprendre. Seguidor incondicional de les anècdotes sòrdides i divertides, que per algun motiu la història ha intentat enterrar... I és que tots portem un fracassat a dins! Agradi o no...

Jose Nevado

Soñador full time, cursó estudios de ingeniería, pero se le ha pasado. Ha desarrollado su carrera profesional en el sector de IT, trabajando con compañias como IBM, Adobe, Oracle y Xerox, donde fué director de marketing de soluciones para Europa, actuando de vínculo entre los laboratorios de I+D y las compañías operativas. Dada su dilatada experiencia en marketing y su conocimiento del mundo online, se pasó al mundo del media, donde fué Director de Medios Digitales en Initiative. En la actualidad es VP Sales & Marketing de Prusland, un innovador proyecto español, con clara proyección internacional, dedicado al mundo de la publicidad en video online en los medios sociales

Delfí Roca

Andorrà de 50 anys, sempre implicat en organitzacions ciutadanes, amb l'objectiu de mirar de deixar el món una mica millor de com l'ha trobat. Divulgador ambiental, ha dirigit les sèries de TV Muntanyes de Vida i A peu. Ha estat membre fundador de diferents organitzacions dedicades a la protecció de les zones de muntanya i de la custòdia del territori. Actualment s'interessa especialment pel món rural i com aquest pot ajudar a augmentar la felicitat dels habitants de les grans ciutats.

Organizing team

Felip
Gallardo

Ordino, Andorra
Organizer
 • Pilar Zuñiga
  Curator
 • Noemí Rodrìguez
  Curator
 • Xus Boya
  Curator
 • Pere Armengol
  Curator
 • Juan Carlos Garcia
  Curator
 • Ferran Blanco
  Curator
 • Lara Oliveras
  Curator
 • Joan Pujal
  Curator