AmpostaSalon
x = independently organized TED event

Theme: “Deep Learning” en Prespectiva

This event occurred on
April 15, 2016
6:00pm - 8:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Amposta, Tarragona (ca)
Spain

El format TEDxSalon es caracteritza per dinamitzar un debat informal entre els propis assistents, a partir d’un vídeo TED que projectarem a l’inici. No hi ha ponents, els protagonistes sou vosaltres.
Amb un número d’assistents molt més petit que un esdeveniment TEDx estàndard, el TEDxSalon ofereix als assistents més possibilitats de connectar, de conèixer-se i d’intercanviar idees entre si.

Què passa quan ensenyem un ordinador com aprendre? El primer tema que hem escollit està relacionat amb l’impacte social i econòmic que planteja un futur, on la intel·ligència artificial és capaç d’entendre’ns i aprendre per ella mateixa. L’anomenat “Deep Learning” empeny amb força la corba de coneixement de les màquines respecte a la dels humans i aviat, ens avançarà de forma exponencial. Quin reptes implica això per al nostre futur?

A vídeo que veurem, El tecnòleg Jeremy Howard comparteix alguns nous desenvolupaments sorprenents aquest camp en ràpid creixement. Aquesta possibilitat, pot donar als ordinadors la capacitat d’aprendre xinès, o per reconèixer objectes en fotos, o per ajudar a pensar a través d’un diagnòstic mèdic.

L’acte es celebrarà a l’Espai Kowo el pròxim dia 15 d’abril a les 19h, l’accés és gratuït però l’aforament limitat.

Espai KOWO
Primer de Maig, 1
Amposta, Tarragona (ca), 43870
Spain
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Amposta­Salon events

Organizing team

Juan
Estelle

Amposta, Spain
Organizer

David
Romaní

Co-organizer